News Ticker

Norge: JOWST vinder Melodi Grand Prix 2017 med ‘Grab The Moment’

Foto: Julia Naglestad/NRK

NRK havde i år modtaget ikke mindre end 1035 bud på en norsk vinder. De 10 bedste bidrag dystede i går aftes om retten til at repræsentere Norge i Melodi Grand Prix 2017 finalen.

Vinderen blev kåret over 2 runder: I første runde optrådte alle 10 artister med deres nummer, hvorefter en international jury- og teleafstemning sendte 4 bidrag videre til 2. runde, hvor seerne havde magten.

Den internationale jurys afstemning | Foto: NRK

JOWST, Ulrikke, Elin & The Woods og Ammunition gik videre til 2. runde, hvor JOWST modtog den største andel af stemmerne fra de norske seere. Han skal således repræsentere de norske farver i Kiev med sangen ‘ Grab the Moment’.

Joakim With Steen a.k.a. JOWST begyndte at interessere sig for sangskrivning og punk rock som 15-årig. Efter at have afsluttet sin uddannelse begyndte han at arbejde som lærer og startede senere Red Line Studio, hvor han siden 2011 har arbejdet som producer. Aleksander Walmann, som lægger vokal på ‘Grab The Moment’, deltog i The Voice 2012, hvor han nåede finalen.

Fra arkivet

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »