News Ticker

Bryan Rice kæmper for kærligheden på sin nye single “Warriors”

Årets Axgil Awards bød på en verdenspremiere på 'Warriors' | Foto: Riikka Jääskä

En kærlighedskriger der elsker, som han vil

I går udkom Bryan Rice‘s nye single, ‘Warriors’, som er første single fra en kommende EP, hvor Bryan Rice, for et øjeblik smider sit efternavn, for at understrege en ny, mørkere, mere ærlig og nærværende lyd.

“Nummeret er den mest positive af de sange, der kommer på den kommende EP og handler om at kæmpe for kærligheden i alle afskygninger – som kærligheds-kriger. Et tema som mange kan relatere til og måske er der mange par, der kan bruge nummeret som terapi i deres forhold”

–  fortæller Bryan og indrømmer, at hans nyerhvervede titel som far godt kan have været medvirkende til, der er åbnet op for disse stærke følelser.

Lyt til “Warriors” på din yndlings-musiktjeneste

På den kommende EP kommer den elektroniske pop til at udgøre et nyt, bærende element, mens man på ”Warriors” desuden lægger mærke til stryger-arrangementet. Det er indspillet i Århus af den danske strygergruppe Who Killed Bambi, som Bryan opdagede ved en tilfældighed på Instagram og inviterede til at samarbejde på nummeret.

Læs også: Video: David Jay i duet med Bryan Rice i akustisk version af “Rays of Sunlight”

Bryan Rice, der fik sit store gennembrud i 2005 med sangen ‘No Promises’, har deltaget i Melodi Grand Prix hele 5 gange. Som sangskriver i 2009, 2013 og 2015 og som solist i både 2010 og 2014.

Ved årets Axgil Rainbow Awards 2017 i Cirkusbygningen spillede Bryan Rice eksklusivt ‘Warriors’ for første gang. Du kan se videoen herunder:

Læs ogsåDanish Rainbow Awards – AXGIL 2017: Behind the scenes with Patrick Spiegelberg

‘Warriors’ er tidligere udsendt i Asien som en tosproget duet med den kinesiske sangerinde JenoLiu. Hør den herunder:

Der er rig mulighed for at høre den tidligere Melodi Grand Prix-deltager- og sangskriver live. Allerede i næste uge spiller Bryan en koncert i Roskilde og ugen efter i Herlev. Du kan se alle tour-datoer her. Følg Bryan Rice på Facebook her.

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »