News Ticker

Video: Anja Nissen på scenen i Kiev for første gang!

Idag kl. 16, Kiev-tid, var Anja Nissen på scenen for første gang til sine indledende prøver forud for semifinale 2. De første prøver foregår bag lukkede døre, så derfor kommer der kun en ca. 40 sekunders video fra prøven, som er optaget af Eurovision.tv.

Når Anja igen indtager scnenen på lørdag kl. 10.50, så er det for åbne døre og vi filmer naturligvis Anja prøve og deler her på siden.

Vi har begge blogget om dagens prøver og her er vores vurdering af prøven:

Mette:

Anja starter i nærbillede og synger til kameraet, som hun gjorde i den danske finale. I versene er scenebaggrunden blå med små rækker af hvide spots.

I omkvædet skifter farverne til flotte guld/champagne-nuancer med bl.a. en slags faldende dråber og opstigende røg-grafik i siderne. Den gyldne grafik kører ligeledes i scenens bue foran.

Mod slutningen sætter Anja sig på knæ på scenen.

Vi er ikke klar over, om Anja har sit endelige outfit på idag, så vi kan ikke afsløre noget om hendes kjole endnu, ej heller om det i det hele taget bliver en kjole. Idag var hun iført et par flamingo-inspirerede bukser/buksedragt, samme slags som vi så under Israel Calling

Vokalt giver Anja sædvanen tro en helt fantastisk performance med masser af indlevelse, nærvær og perfekt interaktion med kameraet.

Jeg er ikke nogen fan af den blå baggrund. Til gengæld så får den lidt neutrale baggrund under versene omkvædet til at skille sig endnu mere ud. Et meget effektivt skifte.

Mod slutningen kører en længere sekvens af guldregn-fyrværkeri, som leder tankerne hen på Emmelie’s sejr i 2013.

Michael:

Danmark har valgt en anelse mere lilla baggrund end den standard blå farve, de andre bruger, men det passer nu stadig ikke helt godt til Anja’s sang. Det blå-lilla bliver afløst en ret flot animation af fyrværkeri i guld i de stærkere dele af sangen. Det er dog stadig en generisk ballade-baggrund, uden nogen egentlig relation til sangen.

Anja’s vokal lyder godt og hun lyder overordentligt sikker i sin præstation. Der er stadig usikkerhed omkring hvorvidt det er det endelige outfit, eller om hun skifter til en mere traditionel kjole. Vi prøver at få et svar når vi får chancen senere.

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »