News Ticker

Euroclub: Oikotimes fylder 21

Tirsdag fejrede vores venner på Oikotimes 21 års fødselsdag! Det foregik på Euroclub her i Kyiv og som gode venner af grundlæggeren, og nu også flere af de udsendte for mediet, var vi blevet inviteret. Der skulle bruges billeder af backstage og green room, og sådan noget siger vi selvfølgelig ikke nej til at hjælpe med. At der fulgte et “open bar, my treat” med invitationen gjorde heller ikke beslutningen sværere.

Og når man er et medie der beskæftiger sig med Eurovision, så hører optrædener fra et fornemt udvalg af årets artister naturligvis med. Azerbaijan’s Dihaj, Rumænien’s Ilinca & Alex samt de lokale helte O.Torvald var bare nogle af de navne der kiggede forbi for at hylde Oikotimes.

Mange feststemte fans og journalister var mødt op til eventet og du kan se et udpluk af artisterne på scenen her:

Software developer and grunt level contributor at good-evening-europe.dk. If something is burning or words are spelled wrong, it will be his fault.

Translate »