News Ticker

Video og galleri: Danish Eurovision Day på den danske ambassade i Kyiv

Her til aften afholdt den danske ambassade i Kyiv en lille komsammen i anledning af Eurovision, navngivet Danish Eurovision Day. Festen fandt sted ude midt i ingenting, så langt ude at vores Uber chauffør spurgte om vi nu også var helt sikre på adressen.

Izone, hvor festen fandt sted, er et kreativt forum med lokaler til udstilling, workshops og lignende. I aften lagde Izone ramme til danskerfest i Kyiv, i en tætpakket hal med underholdning leveret af vores egen Anja Nissen.

Ambassaden bød blandt andet på danske hotdogs, leverpostejsmadder og tarteletter. Der var også vin, vand og naturligvis danske Carlsberg.

Anja lagde smukt ud med at synge den danske nationalhymne på perfekt dansk, hvorefter vi fik en flot version af Beyonce’s ‘Halo’, hendes bidrag fra Melodi Grand Prix 2015 ‘Never Alone’ og selvfølgelig Danmark’s bidrag til Eurovision i år, ‘Where I Am’.

Du kan se Anja give den gas herunder

Galleri:

Software developer and grunt level contributor at good-evening-europe.dk. If something is burning or words are spelled wrong, it will be his fault.

Translate »