News Ticker

Video: Anja giver endnu imponerende performance til generalprøven

Anja på scenen i Kyiv | Foto: Mette Christensen/GEE

Tre generalprøver går der forud for torsdagens semifinale, hvor Anja skal op imod 17 andre lande for at sikre sig en af de 10 finalepladser. Anja har leveret 180% under hver eneste prøve hernede og idag var ingen undtagelse. Du kan se en video af Anja’s første generalprøve herunder. Kl. 22.00 (Kyiv tid), så løber juryfinalen af stablen og her skal Anja overbevise juryerne i de forskellige lande, som har 50% af magten over hvem, der går i finalen.

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »