News Ticker

Bekræftet: Alex Vargas er blandt sangskriverne til Bulgariens “Beautiful Mess”

Allerede tilbage i starten af starten af april stillede vi spørgsmålet “Er Alexander V. Blay den danske popstjerne Alex Vargas?”. På trods af utallige henvendelser til både Alex Vargas selv, alle de øvrige sangskrivere og producere, Symphonics, Kristian Kostov samt den bulgarske pressechef, så var det 100% tavshed fra alle involverede.

Læs også: Dansk sangskriver bag Bulgariens bidrag? Hvem er Alexander V. Blay?

“En stor ære for vores sangskriverhold”

I dag har DR imidlertid fanget nyheden og samtidig fået en bekræftelse fra de tre producere Borislav “Bobbi” Milanov, Joacim Persson og Sebastian Arman. De har arbejdet sammen med den danske superstjerne Alex Vargas på årets bulgarske bidrag “Beautiful Mess” sunget af Kristian Kostov.

Det er en stor ære for vores sangskriverhold at have sådan en fantastisk og talentfuld artist og sangskriver med ombord. Vores hold har arbejdet og arbejder stadig på projekter med Alex Vargas.

Joacim, Borislav og Sebastian er alle en del af sangskriver- og producer-kollektivet Symphonix International, som også står bag årets serbiske og makedonske bidrag og som sidste år leverede “If love was a Crime” til Poli Genova.

Kristian Kostov er med sine 17 år årets yngste deltager og den første deltager, som er født efter årtusindeskiftet.  Han har en bulgarsk mor og en far fra Kazahkstan. Kristian var én af finalisterne i første sæson af det russiske svar på Voice Kids, “Golos Kids”, hvor han havde Diman Bilan som mentor. Han sluttede desuden på 2. pladsen i den 4. sæson af bulgarsk X Factor.

Den “bulgarske Justin Bieber” udgav i starten af året singlen ‘You got me Girl’.

 

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »