News Ticker

Vinderen af Junior Eurovision 2015 videre i Britain’s got Talent

Foto: Screenshot

I 2016 stillede Finlands 2’er fra den nationale UMK-finale,  Saara Aalto, op i britisk X Factor og endte med at stå overfor Matt Terry i finalen. Nu imponerer endnu et Eurovision-relateret navn dommerne i et britisk talentprogram.

Læs også: Video: Saara Aalto – Fra finsk UMK til britisk X Factor-finale

Malta’s stortalent Destiny Chukunyere, som i 2015 vandt Junior Eurovision med ‘Not My Soul’, er rejst nord på og brillerede igår aftes med sin store stemme og overbevisende performance. Det skete ved den 14-årige sangerindes audition til Britain’s got Talent, hvor hun sang Aretha Franklin’s ‘Think’.

Du kan høre Destiny’s audition her

About Mette Christensen (968 Articles)
Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever :-) Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden. From Vejle, Denmark.
Translate »