News Ticker

Aalborg Pride show: Hør Sada Vidoo synge “Northern Lights”

Sada Vidoo til Aalborg Pride | Foto: Lars Hoeing (Screenshot)

Det er 3. år i træk, at Aalborg Pride indtager byen for at hylde mangfoldigheden i Nordjylland. Under årets tema “Wear Your Pride” deltog ca. 1500 mennesker lørdag eftermiddag i Aalborg Pride paraden, som gik fra Kildeparken til Karolinelund, hvor festen fortsatte og op imod 10.000 mennesker kiggede forbi.

Blandt hovednavnene til “Aalborg Pride Show” var Sada Vidoo, som også til hverdag kæmper for retten til at være anderledes. Sada har et meget personligt forhold til Pride. Hendes nu afdøde onkel var nemlig med til at starte Copenhagen Pride tilbage i 90’erne og lagde en stort arbejde indenfor organisationen. “Min onkel var med til at starte Nørrebro’s afdeling op“, fortalte Sada tidligere på året til Good Evening Europe.

Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at støtte det, min onkel var med til at starte”, udtalte Sada i et interview med Good Evening Europe tilbage i februar under prøverne til Melodi Grand Prix 2017, hvor hun breakede nyheden om, at hun var blandt artisterne på scenen til Aalborg Pride. Du kan se interviewet her.

Hør Sada Vidoo synge Melodi Grand Prix-hittet “Northern Lights” og “China Doll” live på scenen til Aalborg Pride:

Video: Lars Hoeing

Du kan følge Sada Vidoo på Facebook her og blive en del af hendes egen danske fanklub her.

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »