News Ticker

Live fra Copenhagen Pride: Drag Night 2017 #80sLadies – i video og billeder

Foto: Michael Thygesen / www.good-evening-europe.dk

“Drag Night” plejer at være et af årets mest populære, og ikke mindst underholdende events under Copenhagen Pride, og i år var ingen undtagelse. På trods af en dyster vejrudsigt og en våd optakt til fredag aften, så var tusindvis af feststemte mennesker mødt op på Rådhuspladsen.

Hovednavnet til årets Drag Night var den populære, amerikanske drag Katya (Екатерина Петро́вна Замоло́дчикова) kendt fra Rupaul’s Drag Race sæson 7, hvor hun sluttede på 5. pladsen og All Stars-udgaven, hvor hun var blandt finalisterne.

Di Di Canceralla leverer årets vigtigste statement

I et flot og underholdende show, så skilte især en optræden sig ud. Smukke Di Di Cancerella (Kim André) var på alles læber, efter at have leveret en i særklasse rørende, stærk og intens optræden, som gav publikum våde øjne, deriblandt Good Evening Europe’s kamera-kvinde 🙂

Til tonerne af Christina Perri’s gribende nummer “Human” startede Didi på scenen i en lang, sort kjole med handsker. Efter at have smidt handskerne kommer ordene “Die”, “Faggot”, “Stupid” og “Sinner” frem på hendes arme. Undervejs i sangen smider hun også kjolen og blotter hele sin krop fyldt med nedsættende ord, såsom “Fat”, “Cunt”, “Whore” og “Slut”.

I en intens afslutning hælder Di Di en spand iskold vand udover sig selv og går i gang med at vaske ordene af sin krop. #kuldegysninger

I’m only human
And I crash and I break down
Your words in my head, knives in my heart
You build me up and then I fall apart

Se hele Di Di’s optræden herunder:

Romantik og frieri på scenen

Det var ikke kun Di Di Cancerella, der fik tårene til at trille på Rådhuspladsen. Det sørgede også den populære Drag, Burlesque-artist og tidligere “Danmark har Talent”-deltager Tinus De Schunard for, da han midt i sit show gik på knæ og friede til sin kæreste og danser Martin.

“Martin, mit livs kærlighed. Du er uden tvivl den eneste rigtige mand for mig. Hver dag står jeg op og takker de højere magter for at vi 2 har hinanden. Du er det bedste jeg ved og der er ikke noget, jeg hellere vil, end at tilbringe resten af mit liv sammen med dig”

En både forvirret, men også tydeligt rørt Martin sagde heldigvis ja til sin Tinus og det nyforlovede par kunne lade sig hylde på scenen foran et begejstret publikum.

Frieriet havde Tinus nøje aftalt med de medvirkende og med arrangørerne, hvor man under prøverne havde øvet med forskellige udgaver af musikken, helt uden Martin fik en mistanke om, hvad der var på færde.

Ringen, som Tinus friede med, var i øvrigt special-designet til Martin. Under en ferie var han nemlig faldet for en speciel Vintage George Jensen-ring, som Tinus efterfølgende i samarbejde med Mads Heindorf havde fået fået lavet en kopi af.

Du kan se hele det rørende øjeblik i videoen herunder. Frieriet starter ved 2.35

Udover Di Di Cancerella og Tinus’ rørende optrædener, så vil vi også fremhæve aftens veloplagte vært Megan Moore, som bl.a. gav os hendes flotte fortolkning af Pinnochio “If I were a boy”, den nye dragartist Brynhildr, som iført kæder gav en stærk optræden med “Beautiful ones”, Harley Queen‘s humoristiske Kate Bush-show, 20-års Drag-jubilaren og vores allesammens høje kælling Miss OTB, som atter engang imponerede med sine kreative evner og ikke mindst The Manson Sisters, som gav en F#ck-finger til både Donald Trump og Tjetjeniens præsident Ramzan Kadyrov, som bl.a. har forfulgt og diskrimineret homoseksuelle.

Du kan se alle aftens show i vores video- og billedegalleri herunder:

Drag Night 2017 on August 18 seen through the lens of Good Evening Europe

Posted by Copenhagen Pride (official) on Wednesday, September 13, 2017

Drag Night-artister 2017

Harley Queen
Di Di Cancerella
Jezebelle May Daniels
Denise DeLight
Jaxie
Belle Blurr
Scarletta Jackson
Lilly Von Strudel
Robert Larsson
V.I.D
Miss OTB
Roxy Thyrune
Lucciana
Brynhildr
Morgana LeFay
Tinus
Manson Sisters
Disturbing Business
Uriel

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »