News Ticker

Interview med Bryan Rice: “Nogle gange vil hjernen og hjertet noget andet, end kroppen vil”

Foto: Michael Thygesen / www,good-evening-europe.dk

En vaskeægte Melodi Grand Prix-veteran. Sådan kan man meget vel beskrive den nu 39-årige sanger- og sangskriver Bryan Rice. Hele 5 gange har Bryan medvirket i Melodi Grand Prix siden debuten i 2009, hvor var med til at skrive ‘Underneath My Skin’ til norske Christina Undhjem, heraf 2 gange som solist.

Idag udkommer Bryan Rice’s 6. album “Bryan / Pt. 1”, en EP med 6 sange, som viser nye sider af den talentfulde sanger. De seneste par år Bryan turneret med albummet “Hear me as I am”, som ifølge sangeren selv, er meget positivt og handler om lykkelig kærlighed:  “Mens jeg har snakket om alle de her positive og dejlige ting, så har der siddet en lille djævel på skulderen af mig og sagt til mig, at det modsatte også findes”, fortæller Bryan Rice, der siden vi sidst så ham i Melodi Grand Prix, har stiftet regnbuefamile og er blevet far til en lille pige.

Rådhuspladsen var fyldt, da Bryan Rice gav koncert under Copenhagen Pride

“Selvom jeg er meget lykkelig forelsket, har min dejlige familie og et utroligt dejligt liv, så har jeg skrevet 6 meget dystre kærligheds-sange”, fortæller Bryan Rice og tilføjer “Jeg kunne mærke, at jeg blev nødt til at have noget ligevægt”.  Bryans nye single har fået titlen “Tell it to my Body”, og handler om lysten: “Nogle gange så vil hjernen og hjertet noget andet, end kroppen vil, og det er det, denne her sang handler om”.

Coveret til Bryan’s nye EP, som er et portræt af sangeren selv, er skabt af den svenske kunstner Sam Persson og har en helt speciel historie: “På en smuttur til Malmø for nogle år siden, sidder jeg på en café, hvor der er udstillet nogle malerier:

“Her falder jeg pladask for et maleri af en hund med kasket på og ender med at købe det og tage det med hjem”, fortæller Bryan, som i forbindelse med lanceringen af det nye album fandt kunstneren på Facebook og fik ham til at designe coveret.

Udover den nye EP, så har Bryan også gang i et andet musikalsk projekt. I den ny-komponerede musical “I Love It – in Concert”, som har premiere den 27. september, spiller han rollen som cremekongen Ole Henriksen, der kæmper for at finde kærligheden og sin plads i livet.

Du kan høre hele interviewet med Bryan Rice fra koncerten ‘Under The Rainbow’ ved årets Copenhagen Pride herunder:

LYT TIL BRYAN RICE’S NYE EP HER

Interview med Bryan Rice

Bryan Rice live på Råshuspladsen under Copenhagen Pride

 

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »