News Ticker

Sada Vidoo udgiver EP’en “A Beautiful Lie” – Lyt til første single “Iconic”

Foto: Michael Thygesen / good-evening-europe.dk
‘A Beautiful Lie’-EP:
“The words will illustrate part of this beautiful world we live in.
Though we float around in a non-acknowledged future, everything is not what it looks like. But deep down we all fear and want the same thing.
Welcome to my Universe, my name is Sada Vidoo”.

Godt et år efter deltagelsen i britisk X Factor, så er Sada Vidoo nu klar med sin helt nye EP. Melodi Grand Prix-hittet ‘Northern Lights’ får følgeskab af 4 helt nye sange, når EP’en med titlen “A Beautiful Lie” imorgen rammer diverse streamingtjenester. EP’en, der udgives internationalt, beskrives som en elektronisk pop-produktion med en avantgarde lyd, som fremhæver Sada’s karakteristiske stemme.

Sada Vidoo afslørede i sidste uge, at hun er blevet signet af det spanske pladeselskab AGP Music, som udgiver ‘A Beautiful Lie’. Sada har i den forbindelse også valgt at flytte fra sin nuværende bopæl i London og til Madrid. “Mit hjem er hvor musikken bor”, siger hun til Good Evening Europe.
‘Iconic’ bliver første single fra EP’en, som desuden indholder sangene ‘House of Cards’, ‘Why’, ‘Parachute’ og altså Sada’s flotte Melodi Grand Prix-bidrag ‘Northern Lights’.

Opdateret: 09.09.17 – Se den officielle musikvideo til ‘Iconic’.

På sangskriver-siden har Sada fået hjælp af en lang række prominente navne herunder Lisa Greene, som bl.a. har leveret hits til Britney Spears og Kylie Minogue, Marli Harwood, som bl.a. været med til at skrive Kygo-hittet ‘Stole the Show’ samt det legendariske sangskriverteam Chris Ballard og Russ Ballard.

Hør “Iconic” live fra Copenhagen Pride

Efter X Factor og Melodi Grand Prix har Sada Vidoo opnået stor popularitet i både Danmark og på internationalt plan. Ligeledes har hendes kamp mod diskrimination og for retten til at være den man er, gjort hende til et stort forbillede for fans verden over.

Fra imorgen kan “doll believers” (red. Sada’s fans) over hele verden lytte til de nye sange. Men Sada valgte imidlertid at lade publikum ved årets Copenhagen Pride være vidner til verdens-premieren på den nye single ‘Iconic’, hvor Sada – sammen med bl.a. Bryan Rice – gav koncert “Under The Rainbow”.  Sada Vidoo har ved flere lejligheder fortalt om sit tætte forhold til Priden. Hendes nu afdøde onkel var med til at starte Nørrebro-afdelingen af Copenhagen Pride tilbage i 90’erne og lagde et stort arbejde indenfor organisationen. Se vores interview med Sada fra årets Melodi Grand Prix her, hvor hun fortæller om hendes forhold til Priden.

Hør Sada Vidoo synge “Northern Lights”, “Tee Winner Takes it All” samt flere af hendes andre store hits her.

Sangskrivere på ‘A Beautiful Lie’

  • ‘Iconic’ er skrevet af sangskriverne bag Sada’s Melodi Grand Prix-sang Christoffer Lauridsen og Andreas Öhrn samt Sada selv
  • ‘Parachute’ er skrevet af Lisa Greene, som bl.a. har leveret hits til Britney Spears og Kylie Minogue, sammen med den britiske producer Chris Ballard samt den anerkendte singer-songwriter Russ Ballard, som Sada også arbejdede sammen med på ‘A Story with no End’
  • ‘Why’ er skrevet af Sada Vidoo selv sammen med Christian Ballard og Russ Ballard
  • ‘House of cards’ er skrevet af Marli Harwood og Daniel “Obi” Klein. Marli Harwood har bl.a. været med til at skrive Kygo-hittet ‘Stole the Show’, mens Obi er kendt fra det danske sangskriver- og produktionsselskab Deekay, der bl.a. har arbejdet med store internationale navne som Jason Derulo, Jordin Sparks, Lil Wayne, Diddy og Sugababes
  • ‘Northern Lights’ er skrevet af Christoffer Lauridsen, Andreas Öhrn og Alessandra Günthardt

Sada har desuden arbejdet med DJ, producer og sangskriver ChristianB, som har skrevet og produceret adskillige Top 10-hits på den britiske hitliste. Han var bl.a. med til at skrive no 1-hittet “Shame” til bandet Monrose i 2006 og har arbejdet med stjerner som Christina Aguilera, Natasha Bedingfield og Leona lewis.

Galleri fra “Under The Rainbow 2017”

Følg Sada Vidoo:

http://sadavidoo.com/
https://www.vevo.com/artist/sada-vidoo
https://www.instagram.com/sadavidoo/
https://www.facebook.com/SadaVidoo/
https://twitter.com/sadavidooHør Sada Vidoo synge “Northern Lights”, “Tee Winner Takes it All” samt flere af hendes andre store hits her.

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »