News Ticker

Videogalleri: Helena Heavensky vinder Nattens Dronning 2017

Helena Heavensky blev 'Nattens Deronning 2017 | Foto: www.good-evening-europe.dk

Stor kreativitet, imponerende kostumer, underholdende shows og masser af humor var nogle af de vigtige ingredienser i Drag konkurrencen ‘Nattens Dronning’, som sidste lørdag fandt sted på Magasinet i Odense.

Det var 24. gang, at Nattens Dronning blev kåret i Odense, og det med deltagelse af 9 Miss’er, som under temaet “Cirkus Decadent” dystede om sejren og præmien på 10.000 kroner. Foran et feststemt publikum var hver deltager på scenen 2 gange, først i kategorien ‘Look-a-like’ og efterfølgende i ‘Fantasy’.

Herefter var det op til publikum og en jury at kåre en vinder. Årets jury bestod af skuespiller Lykke Scheuer, designer Nicholas Nybro samt de 3 populære drags Rita Lynn, Conny Kansas og Miss OTB. Sidstnævnte fejrer i år sit 2o års jubilæum og leverede i pausen et fantastisk show, der satte en tyk streg under hendes rolle som én af de største og mest populære drag artister i Danmark.

Nattens Dronning blev i år bestyret af de 2 yderst veloplagte værtinder Miss Bonnie Honey og Martha Mundgodt, som med masser af humor og skarpe kommentarer ledte publikum og deltagere igennem de forskellige optrædener.

På scenen var også sidste års vinder; smukke Roxy Thyrune, værtinde Miss Bonnie Honey og gruppen High Heels.

Opdateret 20.11.2017: Du kan se video af det hele i playlisten nedest i artiklen*.

Helena Heavensky vinder sin 2. ‘Nattens Dronning’-titel

Efter publikums stemmer var talt op og juryen havde afgivet sine stemmer, så kunne en glad Helena Heavensky kalde sig ‘Nattens Dronning’ 2017. Helena imponerede især med et helt uovertruffent show til David Bowie’s ‘Life on Mars’. Helena vandt i øvrigt sin første titel i 2014.

På 2. pladsen kom Belle Blurr, mens 3. pladsen blev besat af Koko. Sidstnævnte vandt også årets designpris.

Udover de 3 deltagere, som endte i Top 3, så vil vi også herfra fremhæve et par deltagere: Harley Queen, som både leverede en spot-on Britney og imponerede med et smukt, kunstnerisk og meget fysisk krævende Fantasy-show, samt Jaxie Bearcunt, der leverede et af aftenens mest kreative og iøjnefaldende shows til Evanescence ‘Bring me to life’.

Se det i videoplaylisten herunder:

* musikken i Roxy Thyrune udløser desværre en blokering på Youtube, hvorfor vi ikke kan dele hendes optræden med jer.

https://www.facebook.com/pg/GoodEveningEurope/photos/?tab=album&album_id=1799809956975967

Videogalleri

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »