News Ticker

Azerbaijan klar med deres artist: Aisel til Lissabon

Efter gårsdagens afsløring af Saara Aalto som Finlands håb til Lissabon, så afslørede Ictimai TV i dag den sangerinde, som skal repræsentere The Land of Fire i Eurovision Song Contest 2018. Det bliver pianist, sangerinde og sangskriver Aisel, der er internt valgt i Azerbaijan. Sangen, som Aisel skal synge, er endnu ikke offentliggjort.

Læs også: Saara Aalto repræsenterer Finland i Eurovision Song Contest 2018!

Aisel er opvokset i en musikalsk familie, har optrådt det meste af sit liv og er uddannet på Azerbaijan State Conservatory i Baku. Hun har optrådt i både ind og udland og bl.a. spille på en række jazzfestivaler. Udover musikken så er Aisel også hundelesker og aktivt medlem af Baku Animal Rescue Society.

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »