News Ticker

Østrig: Cesár Sampson til Lissabon med Symphonix International-sang

Foto: ORF/MAHIR JAHMAL

Cesár Sampson vil repræsentere Østrig ved Eurovision Song Contest 2017. Det afslørede den østrigske tv-station ORF tirsdag.

Selvom Cesár Sampson får sin debut som Eurovision-solist, så har han allerede stiftet bekendtskab med konkurrencen. Som producer- og korsanger arbejder han sammen med Symphonix International, og var i både 2016 og 2017 en del af det bulgarske team, der leverede ‘If Love Was A Crime’ og ‘Beautiful Mess’. Sampson’s bidrag til Lissabon er skrevet i samarbejde med teamet bag de 2 bulgarske bidrag og offentliggøres i starten af det nye år.

Som 17-årig startede han med at turnere rundt i verden med en række internationalt roste alternative musikere. Herefter arbejdede han primært bag scenen som bl.a. sangskriver og vocal producer. Han har bl.a. sunget i husorkestret, der leverer musikken til det østrigske svar på Vild med Dans.

Du kan se en introduktion til Sampson i videoen herunder:

Sidste år blev Østrig repræsenteret af Nathan Trent og sangen “Running On Air”.

Interview with Nathan Trent: “Running on air is a metaphor for embracing life’s moments”

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »