News Ticker

VILDT RYGTE – Alexander Rybak er klar til MGP comeback i 2018

Foto: Jan Petter Lynau VG

2018 bliver ifølge den norske avis VG comeback-året for en masse tidligere vindere og deltagere i Norges nationale finale.

Ifølge avisen skal Alexander Rybak (31), Vidar «Villa» Mohaugen (26), Alexander Walmann (31), Ida Maria (33), Alexandra Rotan (21) og Stella Mwangi (31) alle være klar til konkurrencen.

Alexander Rybak må siges at være det største navn blandt rygterne, siden han stormede ind på grand prix scenen i 2009 og slog alle rekorder. Han har ikke deltaget som solist i MGP siden hans sejr, men sagde dog til Tv2 Norge efter at Portugal havde vundet i Maj, at “han da ikke var bleg for at gøre et nyt forsøg”.

Senere afslørede Rybak, at et hviderussisk tv-selskab havde tilbudt ham millioner for at stille op for dem, men at han hellere ville gøre det gratis for Norge.
Piben må siges at have fået en anden lyd, da han for bare 7 år siden ikke troede på et comeback som solist: “Nej det bliver nok for mærkeligt at skulle komme tilbage, efter det sidste eventyr” udtalte han dengang.

Foto: Simen Grytøyr VG

Ifølge VG bliver der også comeback til de 2 tidligere vindere Stella Mwangi og Alexander Walmann.
Stella vandt i 2011 med sangen “Haba Haba”, der overraskende ikke gik til finalen i Tyskland, og Alexander er i tilbage igen i 2018 efter, at han sammen med JOWST vandt den seneste Norske finale med sangen “Grab the moment” der blev nummer 10 i Kiev.

Foto: Per-Inge Johnsen VG

Foto: Krister Sørbø VG

Om rygterne er sande finder vi alle ud af efter nytår, nærmere bestemt den 15 januar, hvor NRK holder pressemøde og præsenterer de heldige, der skal deltage i finalen den 10 marts.

Schlager fan since 1988, Big Eurovision fan since 1999. Super fan and expert of Melodifestivalen, have been all around Sweden since 2007.

Translate »