News Ticker

UK Eurovision: You Decide – De 6 artister lækket?

Den britiske sanger Max Murphy skal ifølge rygterne deltage i UK's finale Eurovison: You Decide 2018 | Foto: Facebook

De sociale medier er fyldt med rygter og gæt omkring deltagerne i årets nationale udvælgelser. Senest er der på Facebook delt en liste med en række artister, som ifølge afsenderen skulle være deltagerne i UK’s finale –  i alt fald, hvis man stoler på denne’s “meget troværdige kilde”. Listen kommer fra Digital Spy.

De 6 artister er:

Max Murphy – Legends
Kelsey Crosslet – Home
Joe Astley – Rivers
Judyshouse – Want you back
Anna Pancaldi – Inferno (autokorrektur-fejl i oprindelig post)
Lucie Barat – Swimming

Ifølge kilder, der har hørt sangene, anses ‘Legends’ for at være den mest sandsynlige vinder. Sangene er ifølge kilden skrevet på en sangskrivercamp med deltagelse af bl.a. islandske Greta Salome, svenske Molly Pettersson (vi gætter på, der er tale om en stavefejl) og danske Lise Cabble.

Vinderen skal ifølge nedenstående skriv findes uden juryafstemning, der vil blot være et ekspertpanel, som giver råd, på samme måde som sidste år.

Vi har ingen bekræftelse på, at dette reelt er den endelige liste og som det også fremgår herunder, så kan det bare være “a load of garbage” 🙂

Det er tidligere offentliggjort, at Eurovision-vinder Måns Zelmerlöv sammen med Mel Giedroyc skal være vært på showet, som sendes 7. februar på BBC2 og får deltagelse af 6 artister.

Kilde: Facebook

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »