News Ticker

Hviderusland: Den ukrainske stjerne Alekseev blandt de 11 finalister – hør sangene her

Foto: Alekseev på Facebook

Tidligere i denne uge afholdt den nationale tv-station BTRC audition forud for landets nationale finale. Adskillige bidrag blev præsenteret, både i fuld længde og kortere versioner og nu har panelet udvalgt 11 sange som er videre til finalen.

Blandt dem er forhåndsfavoritten Alekseev og sangen ‘Forever’. Alekseev, som har mere end 600.000 følgere på Instagram, er fra Ukraine, men valgte at deltage i den hviderussiske udvælgelse efter ikke være kommet frem til nogen aftale med ukrainsk tv om en deltagelse i deres udvælgelse.

Ukrainsk stjerne prøver lykken i Hviderusland

Alekseev er bedst kendt som én af deltagerne på den ukrainske version af The Voice og for hittet “Pyanoye solntse” (Drunken Sun), som har over 30 millioner hits på Youtube. I 2016 modtog han prisen for “Breakthrough Artist of the Year” ved både den russiske MUZ-TV award og ved ukrainsk M1 Music Awards. I 2017 vandt han ligeledes flere priser, bl.a. “Artist of The Year”.

Du kan lytte til de 11 kandidater i den hviderussiske finale herunder. Finalen afholdes den 16. februar.

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »