News Ticker

Frankrig: Destination Eurovision – Resultater fra semifinale 1

Foto: Screesnhot fra livestream

Lørdag aften var det tid for første semifinale i Frankrigs nationale udvælgelse ‘Destination Eurovision’. Ni bidrag dystede om 4 finalepladser. Du kan se listen over semifinalister nederst i artiklen, finalisterne er markeret med fed skrift.

En kombineret national og international jury bestemte aftenens udfald. I den internationale jury sad SVT’s Grand Prix-general Christer Björkman (Sverige), EBU vicepresident og medlem af Eurovision Song Contest/JESC’s bestyrelse Nicola Caligliore (Italien) samt Olga Salamakha fra JESC-styregruppen (Hviderusland). I den nationale jury sad Frankrigs Eurovision-artist fra 2016 Amir, den franske sanger og vinder af det franske svar på Idol, Nouvelle Star i 2006, Cristophe Willem samt den fransk-canadiske sangerinde Isabelle Boulay.

De 4 artister videre til finalen er Lisandro Cuxi, Emmy Liyana, Malo og Louka. Sidstnævnte kom med på et hængende hår, da sidste jurymedlem Amir’s stemmer vendte op og ned på placeringerne i den mellemste del af placeringerne.

Destination Eurovision, semifinale 1

Masoe – “Paradise”
Noée – “L’un près de l’autre”
Lisandro Cuxi – “Eva”
Malo – “Ciao”
Emmy Liyana – “OK ou KO”
Enea – “I’ll Be There”
Pheno Men – “Jamais sans toi”
Louka – “Mamma Mia”
Ehla – “J’ai cru”

I finalen vil seerne også få 50% indflydelse på afstemningen.

Øvrige shows:

20. januar 2018: Destination Eurovision, semifinale 2
27. januar 2018: Destination Eurovision, finale

 

Video

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »