News Ticker

To tidligere Melodi Grand Prix-deltagere er klar til finalen i DanskPOP Talent

Foto: good-evening-europe.dk

To tidligere deltagere i Melodi Grand Prix er gået hele vejen til finalen i dk4’s DanskPOP Talent, nemlig René Machon kendt for ‘Mi Amore’ (2015) og ‘Warriors’ (2017) og Marcel som i 2015 deltog med ‘Når veje krydses’ sammen med Soulman Group. Vi varmer op til popbraget med et lille portræt af de 2.

Thera Hoeijmans (kendt fra Cut’N’Move) er vært på DanskPOP Talent, som finder sted på lørdag den 20. januar i Forum Horsens og udover de 10 deltagere også får musikalske gæster i form af Thomas Buttenschön, Johnny Deluxe, Anna David, Innocent Blood, Linda Andrews med flere.

Du kan kigge med på dk4 kl. 20.00 – se mere her.

DanskPOP Talent er en talentkonkurrence med fokus på den danske populærmusik og det er dk4’s ambition er at give både nuværende og kommende kunstnere et vindue til præsentation af netop deres talenter. Det eneste krav til deltagere i programmerne er, at teksten skal være på dansk.

Et show i allerbedste Melodi Grand Prix-stil

Deltagerne i DanskPOP Talent har været igennem en række indledende programmer og nu er 10 artister klar til finalen. Ifølge arrangørerne vil den bærende scenografi i finalen bestå af lys og visuals i aller bedste Melodi Grand Prix stil, ligesom der også vil være et stort greenroom, hvor alle finalister er tilstede sammen med venner/familie og eksperter.

I finalen stemmes 3 deltagere videre til en superfinale, som vi kender det fra Melodi Grand Prix. Seerne afgør, med sms-stemmer, hvilke to deltagere, der går videre til finaleprogrammets absolutte afgørelse. Disse to deltagere får selskab af endnu en deltager fra finalen, der udpeges af ekspertpanelet. I superfinalen nulstilles alle sms-stemmer, og de 3 deltagere optræder endnu en gang, hvorefter seernes og publikums sms-stemmer afgør, hvem der er vinder af DanskPOP Talent.

Sådan stemmer du.

Portræt: René Machon

René har sunget hele sit liv. I mere end 20 år har han været frontfigur i det populære coverband Cruise, som spiller covernumre og bl.a. har været backingband for store navne som Medina, Rasmus Seebach og Sanne Salomonsen. René er desuden kendt fra talentshowet “Scenen er din”, hvor han i 1. sæson sluttede på 2. pladsen i kategorien voksensang. I 2011 udgav han albummet ‘Puls’ med 11 dansksprogede pop-sange.

I 2015 debuterede René Machon i Melodi Grand Prix som en del af duoen Tina & René, der sang G:sons ‘Mi Amore’. Sidste år gjorde René comeback i Melodi Grand Prix, denne gang som solist med sangen ‘Warriors’.

Nu er René klar til endnu et popbrag, nemlig  dk4’s DanskPOP Talent, hvor han på lørdag står i finalen.

René Machon har deltaget med sangen ‘Helt alene’ med tekst af ham selv og Ronni Øhlers og musik af Berit Fridahl og Thomas Lylloft. I finalen synger han ‘Du, min verden’.


Portræt: MarSoul

MarSoul med det borgerlige navn Marcel Gbekle blev et kendt ansigt i Danmark efter han var en del af Remee’s sammensatte gruppe Alien Beat Club (ABC) i sæson 2 af X Factor. Efter 2. pladsen i finalen fik ABC en pladekontrakt og udgav i 2009 den første single ’My Way’, der opnåede stor succes. Senere kom albummet ’Diversity’ og gruppen spillede rundt omkring i hele landet i et par år, blandt andet sammen med Basim fra X Factors første sæson.

Efter ABC gik fra hinanden fortsatte Marcel med musikken. Han har været korsanger til utallige koncerter og tv-shows. I 2014 var  han danser og korsanger for Basim til både Melodi Grand Prix og Eurovision, og året efter stillede han selv op i Melodi Grand Prix sammen med sit band Soulman Group, som han har turneret med siden 2013. Han deltog med det dansksprogede soul/funk-nummer ‘Når veje krydses’, og har således allerede stået overfor René Machon i én finale 🙂

Nu er Marcel aktuel i dk4’s DanskPOP Talent og er gået hele vejen til finalen, som afvikles på lørdag.

I showet har Marsoul deltaget med ‘Tankeløse tanker’, som han selv har skrevet både teksten og musikken til. I finalen synger han ‘Mit stille sind’.

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »