News Ticker

Montenegro: 5 sange klar til Montevizija 2018 – Artister og titler afsløret

  Montenegro’s tv-station RTCG har afsløret navnene på de 5 finalister, som skal dyste i finalen 17. februar.

  De 5 deltagere og sange i Montenegro’s første nationale finale siden 2008 er (sangskriver i parentes);

  • Ivana Popović Martinović – Poljupci (Slavko Milovanović)
  • Katarina Bogićević – Neželjena (Aleksandra Milutinović)
  • Lorena Janković – Dušu mi daj (Mirsad Serhatlić)
  • Nina Petković – Dišem (Michael James Down)
  • Vanja Radovanović – Inje (Vanja Radovanović)

  Ivana Popović Martinović deltog i den første sæson af Idol og har også deltaget i Montevizija, dengang Serbien og Montenegro stadig var ét land. Hun har også deltaget i mange festivaller siden starten på hendes karriere.

  Katarina Bogićević har deltaget i Talent og Your Face Sounds Familiar, og har ligeledes haft en hovedrolle i tv sæbe-operaen Folk. Hun repræsenterede Montenegro ved Slavianski Bazaar i Vitebsk i Belarus. Katarinas bidrag er skrevet af Aleksandra Milutinović, som også skrev bosniske bidrag i 2007.

  Lorena Janković har også repræsenteret sit land ved Slavianski Bazaar, da hun var en lille pige. Hun blev desuden kendt sidste år, da hun deltog i det populære Pinkove Zvezdice (The Voice Kids). Lorena’s sang er skrevet af Mr. Serhatlić, som har haft adskillige sange med i tidligere udgaver af Montevizija.

  Nina Petković har også tidligere deltaget i Montevizija. Nina har været elev på Star Academy og ligeledes optrådt ved adskillige festivaller. Derudover er hun skuespiller. Nina’s bidrag er skrevet af Michael James Down, som i tidens løb har haft 30 sange med i nationale finaler rundt omkring i Europa.

  Vanja Radovanović startede sin karriere i 2004. To år senere deltog han i Beovizija. Samme år udgav han sit første album, en EP i 2010 og sit andet album i 2014.

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »