News Ticker

Ny version af det makedonske bidrag IGEN!

  Igår udsendte Esma & Lozano, som repræsenterer FYR Makedonien, en ny flersproget version af deres bidrag ‘Pred Da Se Razdeni. Den er blevet til ‘If I

  Igår udsendte Esma & Lozano, som repræsenterer FYR Makedonien, en ny flersproget version af deres bidrag ‘Pred Da Se Razdeni’. Den er blevet til ‘If I could change the world’ og indeholder udover engelsk også rumænsk og makedonsk.
  Ifølge den kazakstanske Eurovision-side EscKaz, så er det bekræftet, at Esma & Lozano kommer til at synge denne version i Malmø, fremfor den makedonske udgave.

  Skal man tro rygterne på Twitter, så har det betydet en del ekstra omkostninger for FYR Makedonien at tage denne beslutning. Ikke nok med at man allerede havde indspillet en helt ny musikvideo på makedonsk, som man droppede, men landet skal også betale en bøde svarende til ca.1500-3000 Euros euro, for at ændre på sangen efter deadline.

  Se videoen herunder sammen med de tidligere versioner af den makedonske sang:

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »