News Ticker

Forlader Bosnien også Eurovision til fordel for Türkvision?

  “Bosnien Herzegovina har valgt ikke at deltage i Eurovision Song Contest og i stedet blive en del af det nydannede, alternative Grand Prix: Türkvision”. Det hævder Sofia News Agency i dag og angiver  Novi Magazin fra Serbien som kilde.

  Beslutningen skulle være forårsaget af for høje omkostninger forbundet med deltagelsen i Eurovision.

  Türkvision er grundlagt af TRT som en slags protest imod Eurovisions afstemningsregler samt det faktum, at de såkaldte Big Five: UK, Tyskland, Italien, Frankrig og Spanien er direkte kvalificeret til finalen.

  Fansitet Oikotimes har kontaktet bosnisk tv BHRT, som fastslår, at deltagelsen i Türkvision sker på en kommerciel tv-kanal og  at BHRT vil tage beslutningen om hvorvidt, de skal deltage i Eurovision 2014, én af de kommende dag. Ifølge Oikotimes er det bestemt ikke umuligt, at Bosnien vil deltage i København til næste år.

  Herunder et gensyn med ét af Bosniens fantastiske bidrag. Hari Mata Hari synger “Lejla” i 2006.

   

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »