Brian Rice lægger vokal på DJ Guéna LG’s nye single

Brian Rice er tilbage i en lidt anden stil, end den vi kender fra hans tidligere albums og Grand Prix-hittet “Breathing”. Han er netop nu aktuel med singlen “Stay Awake” sammen med den franske DJ Guéna LG.

DJ Guéna LG bevæger sig normalt indenfor Electro/House/Trance-genren og kommer fra Vitry Sur Seine, Ile-de-France i Frankrig. Han har bl.a. arbejdet sammen med Gravitonas, der ligesom Bryan Rice også har lugtet lidt til Eurovision. Den ene halvdel af gruppen er nemlig ingen ringere end Alexander Bard kendt fra Army of Lovers og BWO, der begge har forsøgt sig i Melodifestivalen.

Advertisement

Selvsamme Alexander Bard sendte forleden DJ Guéna LG en hilsen på Twitter. Det samme gjorde det populære navn Far East Movement, som giver singlen thumbs up til deres næsten 400.000 følgere.

Her på G.E.E. er vi begejstrede over nyt materiale fra én af vores favorit DMGP-stjerner og håber at “Stay awake” bliver et stort hit for Rice, som leverer endnu en enestående vokal på den nye single!

Se den officielle video til “Stay awake” og få også et glædeligt gensyn med “Breathing” – én af de absolut bedste 2’ere fra Dansk Melodi Grand Prix – både hvad angår sang og enestående sceneshow.

 

Guéna LG feat. Bryan Rice: Stay awake
Spotify

 

Bryan Rice: Breathing (DMGP 2010)