Aftonbladet: Eurovision-vinder Helena Paparizou deltager i Melodifestivalen 2014

Stjernerne står i kø til den nye sæson af Melodifestivalen, hvis man skal tro den svenske avis Aftonbladet. De senere dage er navne som Dr. Alban, Sanna Nielsen, Martin Stenmarck, Yohio og CajsaStina Åkerström lækket, forud for Melodifestivalens officielle afsløring af feltet, som forventes at komme i slutningen af november.

Læs også: Aftonbladet: Flere kendte artister og sangskrivere skal konkurrere i Melodifestivalen 2014

Advertisement

Fra Grækenland til Sverige

Nu kan der skrives endnu et stort navn på listen, nemlig den tidligere græske Eurovision-vinder og ene halvdel af Antique, den græsk/svenske sangerinde  Helena Paparizou.

Helena Paparizou deltog for første gang i Eurovision Song Contest i 2001 med gruppen Antique, som sluttede på en 3. plads og vandt altså i sit andet forsøg, denne gang som solist for Grækenland i 2005.

Helenas MF-sang skal ifølge Aftonbladet være skrevet af Bobby LjunggrenHenrik Wikström og Sharon Vaughn.

“Hun synger en uptempo-sang, som er fantastisk god og catchy”, siger en kilde til avisen.

Vinder af Dansbandskampen og “Körslaget”

Klar til Melodifestivalen er også Elisa Lindström. Sammen med dansbandet Elisas vandt hun ”Dansbands­kampen” i SVT 2010 og sidste efterår tog hun endnu en sejr, nemlig i  TV4’s ”Körslaget”. Om hun tager 3 på stribe og tilføjer Melodifestivalen til sin sejrsrække må tiden vise.

“Det er en rigtig schlager  à la Linda Bengtzing“. Sådan beskriver en kilde Elisa sang til Aftonbladet.

Dr. Alban feat. Jessica Folker

Aftonbladet afslører nu også hvilken sangerinde, der skal synge duet med Dr. Alban. Det bliver en anden af 90’ernes helt store stjerner, nemlig Jessica Folker, som deltager i Melodifestivalen for 3. gang.

Endelig skriver Aftonbladet, at Alvaro Estrella, som tidligere har danset og sunget kort i Melodifestivalen, debuterer som solist i 2014.

2 COMMENTS

Comments are closed.