Tyskland afslører et stærkt finalefelt til “Unser star für Dänemark”

I dag blev 7 ud af 8 artister i den tyske finale “Unser star für Dänemark” annonceret. Finalen afholdes d. 13. marts. De 7 navne er udvalgt af en ekspertkommission, som omfatter medlemmer fra: tysklands største pladeselskaber, tv-stationen NDR og produktionsselskabet Brainpool.
__

Finalister:

  • Das Gezeichnete Ich
  • Madeline Juno
  • MarieMarie
  • Oceana
  • Santiano
  • The Baseballs
  • Unheilig

Den sidste finalist, som bliver et ungt talent, offentliggøres senere. Denne artist findes via en online platform og en efterfølgende koncert. Interesserede har kunnet indsende youtube-videoer med eget materiale eller fortolkninger af andres hits og de bedste kommer til at konkurrere et live show på NDR til februar. Vinderen får et wildcard, som består i den 8. og sidste plads i finalen.

Advertisement

En kort introduktion til de tyske finalister 

Unheilig: Et af Tysklands mest populære bands. De har modtaget adskillige priser og deres album Lichter der Stadt har toppet hitlisterne i både Tyskland, Østrig og Schweiz.

Unheilig på Facebook

—–

Oceana: Har haft et stort hit i Europa med Endless Summer, som var den officielle  sang for EM i fodbold 2012.

Oceana på Facebook

—–

Santiano: En alsidig gruppe, som kombinerer international folkemusik, rock, pop mm. Deres første album album Bis ans Ende der Welt toppede de tyske hitlister og de turnerer i øjeblikket i 60 tyske byer.

Santiano på Facebook

—–

Madeline Juno: 18-årig sangerinde, hvis sang Error blev et stort hit på Youtube, og efterfølgende blev benyttet i årets mest populære film i Tyskland 2013 Fack Ju Göhte.

Madeline Juno på Facebook

—–

Das Gezeichnete Ich: Sanger, komponist og “multi-instrumentalist” fra Berlin, som fik sin TV debut i  “Bundesvision Song Contest 2010”. Til februar kommer hans album.

Das Gezeichnete Ich på Facebook

—–

MarieMarie: Et band, der er kendt for at mixe traditionel harpe og cello-lyd med elektronisk musik under navnet “Folktronic Pop”.

MarieMarie på Facebook

—–

The Baseballs: har haft stor succes i hele Europas og toppet hitlisterne i Finland, Sverige, Norge og Schweiz med deres rock n’ roll sange. Deres cover af Umbrello har f.eks. mere end 20 millioner hits på Youtube.

The Baseballs på Facebook