News Ticker

Helena Paparizou ude med ny single forud for Melodifestivalen

  Helena Paparizou udsendte igår en lille julegave til sine fans, i form af den officielle video til singlen “Den thelo allon iroa”, (I don’t need another hero).

  Sangen er skrevet af den populære og kendte græske sangskriver Dimitris Kontopoulos, som har deltaget med adskllige bidrag i Eurovision Song Contest, senest i 2013 som komponist til “Hold me”, som blev nummer 2 for Azerbaijan.

  Helena Paparizou forbereder sig i øjeblikket på sin deltagelse i Melodifestivalen, hvor hun er en af favoritterne til at vinde og og en af de kunstnere, som har tiltrukket sig mest opmærksomhed forud for konkurrencen.

  Hvis Helena vinder og dermed skal repræsentere Sverige i København, er der ingen tvivl om, at hun har fuld støtte fra Grækenland, hvor hun i øjeblikket er ét af landets mest populære sangere.

  Så mon ikke Grækenlands 12-tal i år tilfalder Sverige, hvis der står Helena Paparizou som kunstnernavn på stemmesedlen – også set i lyset af at Cypern i år er fraværende. Grækenland har siden 1981 sendt ikke mindre end 195 points i Cyperns retning.

   

   

  Software developer and grunt level contributor at good-evening-europe.dk. If something is burning or words are spelled wrong, it will be his fault.

  Translate »