Spanien: Ruth Lorenzo fortolker Lady Gaga-hit!

Den spanske sangerinde Ruth Lorenzo har været på alles læber i Eurovision-sæsonen 2014, da hun ifølge rygter skulle være Spaniens repræsentant til København. Ruth har selv bidraget til snakken ved på sin Facebook-profil at udtrykke sin interesse i at repræsentere Spanien i Eurovision og har fået solid opbakning fra adskillige fans.

Læs også: Spanien: Ruth Lorenzo bekræfter interesse i Eurovision & Ruth Lorenzo afslår BBC: Vil kun repræsentere Spanien

Advertisement

D. 15. januar skulle Spansk Tv ifølge spanske fanmedier have afsløret deres planer, men der er stadig intet nyt fra “The Big 5”-landet, som sidste år sluttede på sidstepladsen i finalen.

Idag var den smukke sangerinde på besøg hos den spanske radiostation Megastar FM, hvor hun sang sin smukke, akustiske version af Lady Gaga’s ‘The Edge Of Glory’ – live for radioens lyttere. Du kan se en video herunder:

Ruth Lorenzo er primært kendt fra den engelske version af X-Factor i 2008, og har afholdt små koncerter i London og Madrid. Hun sluttede på en 4. plads i X-Factor og udsendte efterfølgende singlen “Burn”, som kom på hitlisterne i Spanien.