News Ticker

Rygtet bekræftet: Emma Marrone repræsenterer Italien

  RAI har siden, de i 2011 vendte tilbage til Eurovision Song Contest efter en længere pause, fundet deres kunstner i San Remo-festivalen. De sidste par uger er rygterne imidlertid gået i en anden retning. Den italienske superstjerne Emma Marrone har været hovedpersonen i spekulationerne, som har gået på, at Italien i år vælger internt. Rygterne var godt hjulpet på vej af en række Twitter-hints fra Emmas producer Brando.

  Læs også: Rygte: Vælger Italien internt i år?

  Brando har bl.a. skrevet et par danske sætninger “Hej til alle” og “Her kommer vi” til sine mere end 8500 følgere. Idag var han naturligvis også ude med et tweet om Emma. Se dem nederst i artiklen. 

  Idag kom den officielle bekræftelse fra RAI. Emma Marrone skal forsvare de italienske farver i København til Maj. Der er ikke kommet nogen bekræftelse på sangvalget, men der har de senere dage være meget snak om sangen “La Mia Città” (My Town), som den græske Eurovision-side idag offentliggør, som hendes bidrag. Det er en up-tempo sang, taget fra Emma’s seneste og fjerde album med titlen “Schiena vs Schiena” (Back To Back).

  Update! D. 25.01.14

  Ifølge den normalt pålidelige nyhedsside eurofestivalnews.com, så skal Emma, som vi også tidligere har gættet på, synge sangen “La Mia Città” til Eurovision Song Contest 2014 i København. Du kan høre den herunder:

   

  Emma har tidligere deltaget i San Remo-festivalen OG vundet den. Det var i 2012 med sangen “Non È l’Inferno” (It’s Not Hell).

  Brando_tweet3 Brando_tweet2

  Brando_tweet4

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »