EuroFan Cafe 2014 i Huset-KBH

Eurovision-fans fra hele verden kan deltage i festen, når “Huset-KBH” forvandles til Euro Fan Café 2014 og byder på 2 uger med koncerter, fester og specielle events – åbent for alle!

Huset-KBH er en af de mest unikke og historiske lokaliteter i København og er der for oplagt til at huse Euro Fan Café 2014.

Advertisement

Johann Sørensen, formand for Melodigrandprixfans.dk ser frem til at byde fans fra hele verden velkommen i caféen.

“I år bliver det ikke blot en café, men en hel bygning fuld af unikke events og aktiviteter. Med dens mange forskellige scener, gør Huset-KBH det muligt at gennemføre et bredt udvalg af aktiviteter, som er 100% dedikeret til Eurovision Song Contest. For eksempel vil vi hoste et talk show, en Eurovision biograf, karaoke aftener, live koncerter med tidligere og nuværende Eurovision-deltagere samt natklubber med kendte Eurovision DJs. Euro Fan Café 2014 bliver en sand smeltedigel af forskellige events med Eurovision-temaer“.  (oversat fra engelsk interview på Eurovision.tv)

Euro Fan Café kommer til at ligge ca. 200 meter fra Eurovision Fan Mile, som løber igennem Strøget – Hele vejen fra Rådhuset og til Kongens Nytorv, hvorfra fans kan tage Shuttle-bussen til Eurovision-øen.

Melodigrandprixfans.dk arbejder tæt sammen med Huset-KBH for at sikre, at de events, der afholdes på Eurofan Caféen både er interessante for de dedikerede fans og for offentligheden.

Rick Jacobs, som er en erfaren teater og tv-procucer med 20 års erfaring  er blevet ansat som projekt-leder. Han var også manden bag sidste års EuroFan Café i Malmø. Selvom han er født i USA, har Eurovision en helt speciel plads i hans hjerte.

“Jeg er beæret og begejstret over at få lov til at producere events i EuroFan Caféen for 2. år i træk. Jeg ved, at vi vil være i stand til at bygge videre på den massive success fra sidste års EuroFan Café i Malmø. København er en varm og åben by og med Huset-KBH i byens hjerte, vil det være det bedste sted at tilbringe 2 uger fyldt med events”. 

Huset-KBH (det tidligere Huset i Magstræde) er Danmarks første og største kulturhus med 1000 årlige arrangementer fordelt på 7 forskellige scener. Huset giver plads til både det kreative vækstlag, samt professionelle udøvere indenfor områderne musikken, ordet, filmen og teatret og har været ramme om unikke og originale oplevelser siden 1970.

“Min drøm for København er, at EuroFan Caféen udvider sine ambitioner. Sammen med koncerter, talk shows, endeløse timer med Eurovision musik og en festlig atmosfære, har vi nogle nye geniale planer under udarbejdelse. Huset-KBH er en ideel partner, da det er kendt for at præsentere kultur fra hele Europa og EuroFan Café passer perfekt til dette fantastiske sted”, udtaler Rick om sine planer for stedet.

EuroFan Café vil holde åbent fra d. 28. april and 10. maj 2014 i Huset-KBH, hvis  hovedindgang befinder sig i Rådhusstræde 13, 1466 København K.