News Ticker

Rygte: Er dette Polens bidrag til Eurovision Song Contest 2014?

  Eurovision-fans var begejsterede over nyheden om Polens tilbagevenden til Eurovision song Contest 2014, som blev bekræftet i starten af december sidste år. Nyheden blev fulgt op af rygter om, at den tidligere deltager Edyta Gorniak ville repræsentere Polen i København, som dog efterfølgende blev afkræftet.

  Læs også: Polen vender tilbage til ESC i København

  Nu er et nyt navn ude på de sociale medier. Ifølge Facebook-siden Let’s Talk About ESC, så skulle duoen Donatan & Cleo snart blive offentliggjort som Polens repræsentant. Tidligere idag var der på polsk tv-premiere på den engelske version af duoens sang “Slavic Girls”, som med den polske titel “Mr Slowianie” har været et stort hit i Polen den seneste tid.

   

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Good Evening Europe » Breaking News! Polen byder på “Slavic Girls”

  Comments are closed.

  Translate »