Superfavorit! Seerne vil allerede nu sende Sanna til Eurovision

Efter at Sanna Nielsen igår aftes kvalificerede sig til finalen i Melodifestivalen med sangen “Undo”, udpeges den 29-årige sangerinde allerede nu som vinder af Melodifestivalen, selvom kun halvdelen af de 32 sange er kendte.

Læs også: Resultater fra 2. delfinale: Martin Stenmarck må i Andra Chancen

Advertisement

Hyldest og lykønskninger til Sanna Nielsen strømmer ind på de sociale medier.

“SÅ rätt! Kan vi skicka henne till Köpenhamn direkt?”, skriver Emma Åkerlind.

“Jaaaa!! Rätt!! Raka spåret till Copenhagen! Visa Europa var skåpet ska stå!”, skriver Maria Centervik.

“Jag får Eurovisionvibbar av Sannas låt. Den blir stark där. Skicka henne över sundet”, skriver Peter Balog.

“Jag har en bra känsla av hennes låt! Hon kommer stå i Danmark och komma topp tio. Jag är lättad över sverige i af har ett bidrag som känns rätt!”, Rebecca Edvardsen.

“Sanna skulle bli bättre än 10:a i stora finalen. Hela Europa gillar denna typ av låt”, skriver Susanne Collberg.

Ikke kun svenskerne var begejstrede for Sanna’s sang. En masse andre fans fra både Danmark og resten af Europa gav igår udtryk for deres begejstring for Sanna’s bidrag og finaleplads:

“Miley Cyrus meets Celine Dion meets Adele. LOVED this to bits!!! Can do very well in ESC! Heja Sanna!”, skriver Katja Eurovision.

“SANNA TO COPENHAGEN”, skriver Mads Mortensen

“Sanna Nielsen is always great at #melfest. She’d deserve to win after so many attempts”, skriver Ninni.

“Sweden 2015 with Sanna Nielsen!!!!!”, skriver Benjamin Holstebroe.

“Now I see what everyone else mean. If Sanna don’t go straight to the final, the world is unfortunately broken”, skriver Tobias Larsson.

“Sanna til København.!!!!“, skriver Henrik Hesselholdt.

Den unge MF-veteran, som på forhånd var den store favorit i Linköping, er naturligvis begejstret for støtten, men understreger også at en sejr ikke er altafgørende for hende.

“Wow, hvor smigrende! Det er jo fantastisk at have sådan en støtte. Jeg tror fuldt og fast på denne her sang, men ved også at det ikke spiller nogen rolle. Vi har allerede opnået det vi ville – at folk skulle ta’ sådan imod sangen. Og er det som folk skriver, ja så er vi mere end glade”, siger Sanna efter sejren i et interview til SVT.

Mor og far betyder mest

Selvom Sanna igår modtog tusindvis af lykønskninger, så er det en speciel hilsen, som betyder allermest for den populære sangerinde:

“Den sms jeg fik fra mor og far, hvor de skrev: Vi er så stolte, du levererede præcis, som du sagde, at du ville gøre”, fortæller Sanna og fortsætter:

“De betyder alt for mig. Det var dem, der kørte mig til alle talentkonkurrencerne, fra jeg var 7 år gammel. De har støttet mig hele vejen”.

Mere sikker på sig selv

Sanna Nielsen er kommet langt, siden de første talentkonkurrencer. Allerede som 11-årig indtog hun 1. pladsen på Svensktoppen, med sangen “Till en fågel” og adskillige hits og albums er kommet på gaden siden da. I december 2013 udsendte Sanna Nielsen sit 7. studiealbum med titlen “Min Jul”.

Siden debuten i 2001, har Sanna nu med “Undo” sikret sig sin 7. finaleplads i 7 forsøg i Melodifestivalen.

“Jeg er jo stolt af alle de finalepladser, jeg har opnået. Men det føles som om jeg har nået et nyt punkt, rent musikalsk. Jeg har fundet noget, jeg ønsker at arbejde hen imod. Jeg er blevet ældre , mere sikker på mig selv og kan derfor tage alle de gode råd til mig, som jeg har modtaget i denne uge”, siger Sanna og tilføjer:

“Jeg har altid drømt om at synge storslået musik og up-tempo ballader , som både er sjove at synge og udfordrende. For hele tiden at udvikle mig. Jeg ønsker ikke at forblive på det samme punkt , jeg vil fremad“, siger hun til SVT.

D. 8. marts finder vi ud af, om Sanna lever op til favoritværdigheden. Her finder Sverige nemlig den kunstner, som skal repræsentere Sverige i København.

1 COMMENT

  1. Hejsa!
    Vi er nogle stykker fra Randers i Danmark der er helt skudt i Sanna. Hun er så dygtig til at performe og hun leverer altid 100% Hvis vi får hende til København så er der ingen der når at få et ben til jorden inden hun har lagt hele Danmark ned 😉 Vi håber, af hele vores blå-gule hjerter, på en svensk sejr til Sanna <3

    Lycka till finaste du!!!

    Kram
    Zilke, lilltjejen og de svenske gutter 😉

Comments are closed.