News Ticker

Gerogien vælger internt: Mariko Ebralidze & The Shin

  Den georgiske tv-sttion GPB har afsløret, at årets bidrag vil blive sunget af Mariko Ebralidze & The Shin. Bidraget er endnu ikke fastlagt.

  The Shin er et fusions jazz-band bestående af Zaza Miminoshvili (guitar og panduri), Zurab J. Gagnidze (bas og vokal) og Mamuka Gaganidze (vokal og percussion). De kombinerer georgiansk folkemusik med jazz samt toner fra den nære orient og flamenco med en vestilig lyd.

   

  Mariko Ebralidze er en 30-årige sangerinde fra Tbilisi. Hun har vundet en række jazz priser, og siden 2008 har hun været solist i ‘Tbilisi Municipality orchestra Big Band’. Hun samarbejder desuden med forskellige jazz bands og giver koncerter på forskellige clubber rundt omkring i Tbilisi.

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »