News Ticker

FYR Makedonien: Her er Tijana’s sang til København

  Her til aften afslørede Tijana det bidrag, som hun skal synge i København. Det skete i programmet  The Hit Of The Month, hvor hun både sang en makedonsk og en engelsk version

  Tijana fortalte, at valget af bidrag slet ikke var svært, selvom hun havde mere end 50 indsendte sange at vælge imellem. Hendes favoritsange var alle 3 skrevet af Darko Dimitrov og hun valgte den meste rytmiske sang. Hun fortalte endvidere, at hun selv har stor tiltro til sangen og føler sig sikker, når hun synger den.

  Tamara Todevska, Tijana Dapčević’s lillesøster afslørede , at hun vil være en del af det makedonske team i København, hvor hun skal fungere som Tijana’s korsanger. Tamara repræsenterede, sammen med Vrcak og Adrian Gadz, Makedonien ved Eurovision Song Contest 2008 med sangen “Let Me Love You”.

  Tijana sang hendes bidrag på både engelsk og makedonsk, og MKRTV har endnu ikke bekræftet, hvilken version de sender til København. Den makedonske titel er “Tamu Kaj Sto Pripagam”, som på engelsk er blevet tilTo The Sky”.

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »