News Ticker

Rusland: Tolmachevy Twins til København

  Ganske som rygterne pegede på, at så bliver det de russiske jESC-vindere fra 2006, som skal repræsentere Rusland i København.

  Maria og Anastasiya Tomalchevy er internt valgt, selvom den russiske tv-station RTR ellers oprindeligt havde planer om at afholde national finale i marts. Repræsentanten skulle være fundet i programmet Kto.

  Maria og Anastasiya er født d. 14. january 1997 i Kursk i den vestlige del af Rusland og viste tidligt musikalske talenter, godt hjulpet på vej af deres mor, som var musiklærer. Tvillingerne fik stor succes, da de vandt jESC for Rusland med sangen “Spring Jazz” og er nu tilbage for at hente trofæet i den voksne konkurrence.

  Du kan måske også huske Tolmachevy Tvillingerne for deres deltagen i åbningen af 1. semifinale i Eurovision Song Contest 2009. Klædt ud som engle landede de på scenen på det legendariske dyr kaldet “Firebird”.  Se billedet øverst i artiklen.

   

  Software developer and grunt level contributor at good-evening-europe.dk. If something is burning or words are spelled wrong, it will be his fault.

  Translate »