Optakt: Eurovision in Concert 2014

I morgen lørdag afholdes den 6. udgave af Eurovision Song Contest’s største promotion-event, Eurovision in Concert, som finder sted i Amsterdam, Holland med deltagelse af 25 landes kunstnere.
Årets kunstnere får muligheden for at snuse lidt til konkurrencen, møde konkurrenterne og opleve Eurovision-ånden forud for, at det bliver alvor om en måneds tid – og ikke mindst møde en masse dedikerede fans.
I år deltager et rekordantal på 200 journalister i velkomstfesten, så man må sige, at medierne også har fået øjenene op for arrangementet.

Sandra Reemer & Cornald Maas er værter ved showet, som allerede d. 18. marts meldte alt udsolgt. 1500 fans vil deltage og udover en række af årets Eurovision-kunstnere, så er der også optræden fra Frizzle Sizzle (ESC 1986) og Emmelie De Forest.

Advertisement

Fredag aften foregår den officielle velkomstfest, kl. 21.00 på Aknathon. OGAE Netherlands fejrer i samarbejde med Eurovision in Concert 30-års jubilæet for Maribelle’s Eurovision deltagelse med en halv times koncert. DJ Louis fra fansiden 12points.tv vil styre musikken og billetter kan købes ved døren for 10 euro.

Følgende kunstnere deltagere i Eurovision in Concert 2014:

Conchita Wurst (Austria)
Hersi Matmuja (Albania)
Valentina Monetta (San Marino)
Tijana Dapčević (Macedonia)
Aram Mp3 (Armenia)
Sebalter (Switzerland)
Mariya Yaremchuk (Ukraine)
Teo (Belarus)
Common Linnets (The Netherlands)
Firelight (Malta)
Sergej Ćetković (Montenegro)
Vilija Matačiūnaitė (Lithuania)
Basim (Denmark)
Ruth Lorenzo (Spain)
Suzy (Portugal)
Molly (UK)
Twin Twin (France)
Axel Hirsoux (Belgium)
Paula & Ovi (Romania)
Freaky Fortune feat. Riskykidd (Greece)
Aarzemnieki (Latvia)
Carl Espen (Norway)
Cristina Scarlat (Moldova)
Dilara Kazimova (Azerbaijan)
Mariko & The Shin (Georgia)

Mere info her.