News Ticker

OGAE Danmark årsmøde 2014: Ryan Dolan

  Lørdag d. 1. november genopstod årets populære EuroFanCafé i Huset KBH for en enkelt aften. Det skete da den danske fanklub Melodigrandprixfans.dk afholdt sit årsmøde, som bl.a. bød på uddeling af historiens 2. “Mylle-Pris”, talkshow med Danni Elmo samt for første gang i historien, optrædener fra 3 internationale stjerner, nemlig Chiara, Ryan Dolan og Suzy.

  Vi var til stede i Huset og byder i denne artikel på videoer fra den anden internationale Eurovision-deltagers optræden, irske Ryan Dolan.

  Læs også: OGAE Danmark årsmøde 2014: Chiara Siracusa

  Dolan uden “drummer-boys”

  Efter Chiara’s flotte performance, som du kan læse mere om her, var det kl. 21.00 tid for koncert med irske Ryan Dolan, som også blev modtaget med et stort bifald fra de feststemte fans. Der var på forhånd talt en del om de 2 letpåklædte drummerboys, som Ryan havde med på scenen i Malmø. De var imidlertid ikke rejst med til København, men Ryan var dog selv mand for charmere de fleste publikummer, iført mørke skinny-jeans og en tætsiddende hvid bluse.

  Ryan indledte med at fortælle, at det var hans 2. besøg i København og at han var glad for at være tilbage. Det bragte minder tilbage fra Eurovision Song Contest i Malmø. Han var i 2013 Irlands repræsentant med sangen ‘Only Love Survives’, som på trods af begrænset popularitet i konkurrencen, stadig er et stort hit blandt Eurovision-fans.

  Eurovision 2015?

  Ryan sang flere af både sine egne hits og coverversioner, heriblandt Bruno Mars’ ‘It will rain’, John Legends ‘All of me’, Eurovision hittet ‘Only Love survives’ og sin nye single ‘Fall to the floor’ skrevet af Ryan Dolan selv og Wez Devine.

  Den populære sanger fortalte ved koncerten, at han har indsendt en sang til den irske preselection forud for Eurovision song Contest 2015 og håber at blive valgt. Sangen er blevet til i et samarbejde med Calle Kindbom, Jonas Thander og Tony Sánchez-Ohlsson.

  Tony Sánchez-Ohlsson har bl.a. været med til at skrive Pastora Soler’s ‘Quédate Conmigo‘ fra Eurovision Song Contest 2012, som blev nummer 10 i finalen. Han har også skrevet Spaniens bidrag fra 2007  ‘I love you mi vida‘ sunget af  D’Nash – og er en af sangskriverne bag Brequette’s sang ‘Run‘ i årets spanske finale.

  Jonas Thander var med til at skrive ‘Paralyzed’ til X-factor deltager Andrei Leonte, som nåede Rumæniens preselection i 2013. Han har desuden arbejdet med så store navne som Taylor Swift, Jessie J, Ariana Grande og Nicki Minaj.

  Calle Kindbom er svensk hitmager, men også kendt blandt Eurovision-fans og manden bag Sveriges 5. plads i 2003 med  ‘Give Me Your Love‘ sunget af Fame.

  Vi ønsker Ryan Dolan al mulig held og lykke i konkurrencen og håber at se ham igen i Wien til næste år.

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »