Ålborg bød velkommen i “Das Bierbar”

Torsdag aften bød DR velkommen til deltagere, presse og øvrigt involverede. Det skete med en stor velkomstfest på Das Bierbar, på Ålborgs legendariske bargade “Jomfru Ane Gade”. Das BierBar er i Grand Prixets tegn omdannet til “Grand Prix ambassade” og bød igår aftes gæsterne velkommen i en kombination af den traditionelle skihytte udsmykning og lametta, balloner samt farverige spots.

Der blev budt officielt velkommen ved Ernst Trillinggaard, direktør for Aalborg Kongres og Kultur Center, hvorefter DR’s underholdningsdirektør tog mikronen og holdt tale for de fremmødte.

Advertisement

Smag på Birthe K

De 2 værter ved Dansk Melodi Grand Prix 2015 havde fået til opgave at kåre årets Grand Prix drinks. Valget stod mellem Birthe K, opkaldt efter den legendariske danske sangerinde, som i 1989 gav Danmark en flot 3. plads med “Vi maler byen rød”, en Mylle – opkaldt efter en mindst ligeså legendarisk Grand Prix-personlighed, nemlig Jørgen de Mylius, en Seebach efter manden bag klassikere som “Krøller eller ej” og “Under stjernerne på himlen” og endelig en drink med navnet Emmelie opkaldt efter vores seneste Eurovision-vinder Emmelie de Forest.

En bartender på stedet afslørede, at den drink, som havde været mest populær blandt barens gæster de sidste 14 dage, var “Birthe K”. Et andet kriterie, som blev lagt til grund for valget, var mængden af sprut i de 4 drinks. Birthe K endte med at løbe med sejren og hermed kunne barens gæster skåle i den farvestrålende drink.

Anna David kiggede forbi

En anden af aftenens højdepunkter var et besøg fra én af sidste års deltagere, nemlig sangerinden Anna David. Fra baren sang hun flere af sine store hits, heriblandt “Fuck dig” og sidste års bidrag “It hurts”.

De øvrige ingredienser i velkomstfesten bestod i masser af Grand Prix-klassikere fra højtalerne og et dansegulv lyst op af blitz fra fotograferne, hvor der hele aftenen var gang i diverse interviews med de oplagte deltagere.

For nogle af gæsterne vil dagen idag måske bære præg af Das Bierbars lækre, kulørte Grand Prix drinks, uddeling af Tempt og fri bar på øl 🙂 Heldigvis er der kildevand i køleskabet og kaffe på kanden i presserummet.

[metaslider id=5528]