News Ticker

Maraaya repræsenterer Slovenien

  Maraaya Maraaya

  Duoen Maraaya vandt i weekenden Sloveniens udvælgelsesfinale foran Rudi Bučar. Juryen udvalgte de to finalister ud fra et felt på 8 bidrag, hvorefter seerne alene skulle stemme deres favorit til sejr i en superfinale. Med 7.311 stemmer mod 5.449 stemmer, blev Maraaya en klar vinder med nummeret “Here for You“.

  Maraaya er en slovensk pop/indie duo bestående af sanger Marjetka Vovk og producer Aleš Vovk, begge tidligere medlemmer af bandet Turbo Angels (senere Tangels). I 2014 brød duoen dog med Turbo Angels og udgav deres første single i samme stund, “Lovin’ Me“, som blev en stor succes i både Belgien, Tyskland og Italien – udover hjemlandet Slovenien.

  Du kan se og høre “Here for You” herunder

   

  Software developer and grunt level contributor at good-evening-europe.dk. If something is burning or words are spelled wrong, it will be his fault.

  Translate »