News Ticker

Amanda om de første prøver i USFÖ: “Det gik rigtig godt!”

  I aften kl. 20.15 går årets tyske finale, Unser Song für Österreich (USfÖ) i luften. Værten hedder Barbara Schöneberger og showet finder sted i TUI Arena i Hannover. Konkurrencen er i år ekstra spændende set med danske øjne. Blandt årets 8 deltagere er nemlig danske Amanda Pedersen, kendt fra X Factor 2013.

  Læs også: X-Factor Amanda i tysk finale: “Jeg glæder mig helt vildt!”

  Så ekstremt glad for hele holdet

  Efter gårsdagens prøver i TUI arena spurgte vi den talentfulde danske sangerinde, hvordan hun synes prøverne var gået indtil nu.

  “Jeg synes, det gik rigtigt godt. Jeg skulle lige vænne mig til at stå på scenen igen, men jeg nød det virkelig! Glæder mig helt vildt til imorgen”, fortæller hun.

  Den 19-årige sangerinde står i den vokale forgrund for producerduoen Fahrenhaidt, som deltager med sangene “Frozen Silenze” og “Mother Earth” og den rolle har Amanda det rigtig godt med:

  “Jeg er bare så ekstremt glad for hele holdet, vi har det sindssygt godt sammen, og jeg føler mig i de bedste hænder”, fortæller Amanda og slutter af “Vi håber på, at alt går godt! Vi skal gøre vores bedste!” 

  Video: www.esc-plus.com

  Finalen

  Tyskland følger i år den samme procedure som sidste år, når de i aften skal finde deres repræsentant til Wien.

  Konkurrencen er opdelt i 3 runder. I første runde vil de 8 finalister fremfør deres første bidrag, hvorefter tv-seerne stemmer om, hvem der skal gå videre til 2. runde. De 4 artister med flest stemmer kvalificerer sig til 2. runde.

  I 2. runde skal de 4 artister fremføre deres 2. bidrag, hvor efter antallet af artister igen bliver halveret via en teleafstemning.

  I 3. og sidste runde afgør tv-seerne, hvilken af de 2 superfinalister, der vinder billetten og retten til at repræsentere Tyskland i Wien til maj.

  Årets finalister i Unser Song für Österreich:

  Alexa Feser – Glück / Das gold von morgen
  Andreas Kümmert – Home is in my hands / Heart of stone
  Ann Sophie – Jump the gun / Black smoke
  Fahrenhaidt – Frozen silence / Mother Earth
  Faun – Hörst du die trommeln / Abschied
  Laing – Zeig deine muskeln / Wechselt die beleuchtung
  Mrs. Greenbird – Shine shine shine / Take my hand
  Noize Generation – A song for you / Crazy now

  Skal man tro brugerne af den store engelsksprogede Eurovision-side Esctoday, ja så ser det rigtig godt ud for danske Amanda og Fahrenhaidt. I skrivende stund har “Frozen Silence” fået knap 50% af alle stemmerne i den poll, som siden har delt. Nærmeste konkurrent er i øvrigt Fahrenhaidts andet bidrag i konkurrencen “Mother Earth” med 8% af stemmerne.

  Følg showet live

  Finalen i “Unser Song für Öster starter kl. 20:15 og kan følges her:

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »