News Ticker

ESC-medier: Skal Polina Gagarina synge for Rusland?

  Ifølge flere ESC fan-medier og det russiske medie VK, så har den russiske tv-station “Channel One” valgt sangerinden Polina Gagarina som landets repræsentant i Wien. Sangen har ifølge rygtet fået titlen Secret Poison“ og er skrevet af ESC-veteranerne Konstantin Meladze, Filip Kirkorov og Dimitris Kontopoulos sammen med Anton Belyayev – en af semifinalisterne i den anden sæson af “The Voice” Rusland. Sangen beskrives som pop med rock elementer.

  Polina blev født i 1987. I 2003 vandt hun det populære russiske TV-show “Fabrika Zvyozd” og  siden da har hendes karriere taget fart. Hun har udgivet 3 soloalbums og vundet den prestigefyldte pris “Golden Gramophone”.

  Intet er imidlertid (i skrivende stund) bekræftet fra russisk tv.

  En smagsprøve på Polina’s musik:

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »