News Ticker

Polen: Monika Kuszyńska synger popballaden “In the name of love”

  Her til aften afslørede TVP navnet på Polens repræsentant i Wien. Det skete i en special udgave af programmet Świat Się Kręci, som udover offentliggørelsen også bød på underholdning ved sidste års deltagere Donatan & Cleo samt besøg af Polens svar på Ole Tøpholm, Eurovision kommentator Artur Orzech.

  Monika Kuszyńska er navnet på sangerinden, der ligesom Donathen & Cleo, er valgt internt af den polske tv-station. Monika skal synge popballaden “In the name of love”, som samtidig er første single fra sangerindens kommende album, som udkommer senere i år. Sangen er også inspillet på polsk med titlen Obudź się i żyj, men det bliver den engelske version, som Monika kommer til at synge i Wien.

  Sangen er produceret af Monika selv, som har skrevet teksten, sammen med hendes mand Kuba Raczyński, som har stået for musikken.

  Monika er en populær sangerinde i hendes hjemland. Hun var tidligere forsanger i bandet Varius Manx, men i 2006 var hun udsat for en alvorlig trafikulykke, som delvist lammede hende.  Sangerinden opgav dog ikke sin passion for sangen, men besluttede sig for at synge for kærlighed for tolerance.

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »