News Ticker

San Marino afslører Chain of Lights til Wien

  Michele Perniola og Anita Simoncini Michele Perniola og Anita Simoncini

  Det har været kendt siden November sidste år, at det bliver Anita Simonicini og Michele Perniola der skal optræde for San Marino, efter en intern udvælgelse af SMRTV. Nu er det blevet afsløret at de to skal synge “Chain of Lights” i Wien. Bidraget er skrevet af Ralph Siegel og John O’Flynn. Det er fjerde år i træk at Ralph Siegel har en finger med i San Marinos bidrag.

  Begge duoens medlemmer er godt vant i Eurovision, da de begge har deltaget i junior Eurovison. Anita deltog i 2014, mens Michele deltog i 2013. De vil begge være 16 år når Eurovision løber over skærmene i Europa, hvilket gør duoen til den yngste der nogensinde er stillet op til konkurrencen.

  Du kan se og høre San Marinos bidrag herunder.

  Software developer and grunt level contributor at good-evening-europe.dk. If something is burning or words are spelled wrong, it will be his fault.

  Translate »