Anti Social Media ude med ny single: “More Than A Friend”

Siden d. 7. februar, hvor Anti Social Media vandt det danske Melodi Grand Prix 2015 med “The way you are”, har Philip, Nikolaj, David og Emil haft rygende travlt. De har har optrådt adskillige steder rundt omkring i det danske land, forberedt deres optræden til Wien og så har de også haft tid til at arbejde med ny musik.

Resultatet af sidstnævnte fik vi en smagsprøve på idag. Mandag d. 4. maj er nemlig officiel udgivelsesdato for Anti Social Media’s nye single, som har fået titlen “More than a friend” og som er tilgængelig på hhv. Spotify, Itunes og Deezer.  Senere vil singlen også være tilgægelig på TDC Play.

Advertisement

På gruppens Facebook-profil fortæller Anti Social Media idag, hvordan de har knoklet i studiet, for at lave ny musik, lige siden de gik af scenen i Ålborg.
MoreThanAFriend-Facebook-Screenshot

 

 

 

 

Klar til Wien

Prøve-før-wien
Anti Social Media havde idag sin sidste prøve i DR, forud for afrejse til Wien i næste uge

11. maj –  en uges tid inden de fire drenge står på scenen i Wiener Stadhalle – udgiver bandet sin første EP, der vil indeholde i alt seks numre. De 4 drenge er 100% fokuserede på at at udnytte den mulighed, de har fået, også udover Eurovision Song Contest: “Vi forstår, at vi har fået en chance nu, og den griber vi! Vi vil gerne ud at vise, at vi også kan lave noget ny musik, udover Grand Prix-sangen”, forklarer forsangeren Philip til DR.

Udover arbejdet med den nye EP, så har Anti Social Media naturligvis også arbejdet hårdt for at blive klar til Wien. “Der bliver lagt alle kræfter i det! Vi optimerer rigtig meget, hvad vi gjorde før, fortæller Philipi et interview til DR.dk og tilføjer: “Det er ikke fordi, vi skal lave så meget om på det hele, men vi strammer op. Der var ikke noget galt med stilen til det danske Grand Prix; det virkede jo! Så der er jo ingen grund til at lave alt muligt om”.

Idag havde gruppen sin sidste prøve på DR, før de sammen med resten af den danske delegation drager på Østrigs hovedstad Wien d. 11. maj.

Lyt til “More than a Friend” på Spotify

Vi ønsker Anti Social Media al mulig held & lykke i Wien – og ser frem til at følge dem på tæt hold i Wiener Stadthalle 🙂

Lyt eller download her