DQ gør comeback med singlen “All with love”

Tilbage i 2007 vandt DQ, med det borgerlige navn Peter Andersen, Dansk Melodi Grand Prix med sangen ‘Drama Queen’ og repræsenterede efterfølgende Danmark i Eurovision Song Contest.
Peter startede sin karriere i Tina Turner Tribute Bandet “Turn on Tina” i 1997, med hvem han har givet utallige koncerter på festivaler i både Danmark og i udlandet. De seneste 8 år har han fortrinsvis optrådt med sit eget “one woman dragshow”. Samtidig er Peter også frontfigur i bandet “Michael Jackson Tribute”, som spiller rundt i hele landet til diverse fester og festivaler.

Et popnummer med et godt budskab

8 år efter DQ’s sidste internationale udspil, udkom idag DQ’s nye single ‘All with love’, som er single forløberen for det kommende album. I en pressemeddelelse fortæller den farverige sanger:

Advertisement

” ‘All With Love’ er et popnummer med et godt budskab, som jeg synes er vigtig at få frem”

Imorgen aften giver DQ en eksklusiv optræden med premieren på ‘All With Love’ samt en smagsprøve på det kommende album på natklubben G-A-Y Copenhagen i København. Herefter flyver Peter til Grand Canaria, hvor han er et af hovednavnene på den populære Maspalomas Gay Pride.

Selvom det er 8 år siden, at DQ sidst udgav et internationalt album, så er de farverige kjoler og fjerpragten langt fra lagt på hylden. Ved sidste års Eurovision Song Contest i København havde DQ den prestigefyldte rolle som værtinde på den officielle Eurovision natklub EuroClub i Vega.

“Det var fantastisk at være en del at dette spektakulære event igen, og at synge sangene, som vi alle elsker, sammen med fans og delegationer”

DQ er allerede nu booket til adskillige optrædener i Europa i løbet af sommeren:

“Henover sommeren skal jeg optræde ved flere Eurovision-relaterede events. Jeg kan slet ikke vente med at synge mine nye sange for Eurovision-publikummet”.

‘All With Love’ er tilgængelig på iTunes, Spotify, Amazon, Google Play etc. fra idag d. 8. maj.

Du kan følge DQ på: