News Ticker

Daniel Kajmakoski: hør cover versionen af Johnny Logans “Hold me now”

  Daniel Kajmakoski repræsenterede FYR Makedonien ved  Eurovision Song Contest 2015 med bidraget “Autumn leaves”, som desværre ikke kvalificerede sig til finalen. For at fejre 60-året for Eurovision song Contest, har Daniel indspillet sin egen coverversion af Johnny Logans legendariske vindersang fra 1987, “Hold me now”, som du kan høre herunder.

  Daniel med efternavnet Kajmakoski har nærmest fået Grand Prix ind med modermælken. I alt fald var Daniels mor en stor fan af Jugoslaviske Daniel Popovic, som i 1983 (Daniels fødselsår) blev nummer 4 med klassikeren “Džuli”. Da hun holdt den nyfødte Daniel i sine armen for første gang sagde hun “Hej Daniel”. Da sygeplejerskerne spurgte, hvorfor hun netop havde valgt det navn, svarede hun:

  Hans navn skal være Daniel og han skal være sanger.

  Du kan høre endnu én af Daniel’s coverversioner herunder.

   

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »