Crowdfunding: Støt Danni Elmo’s danske musik eventyr

Den tredobbelte Melodi Grand Prix-deltager Danni Elmo arbejder i øjeblikket på et nyt album, som han og bandet håber at kunne gøre til virkelighed via et såkaldt Crowdfunding-projekt, som du lige nu har mulighed for donere til.

I 2006 stiftede vi for første gang bekendtskab med den unge, charmerende sanger Danni Elmo, som var blandt årets 10 finalister i Dansk Melodi Grand Prix. Den følsomme, krølhårede gut charmerede alle omkring sig og mange fans husker stadig historien bag hans aller første hit “2 in One”. Sangen havde han nemlig skrevet til sin daværende kæreste til hendes fødselsdag, fordi han ikke havde råd til en fødselsdagsgave. Både kæresten og de danske tv-seere var solgt, og det var da også lige ved og næsten. Elmo blev nummer 2 efter Sidsel Ben Semmane.

Advertisement

Året efter var Elmo tilbage i Dansk Melodi Grand Prix med “Meaning of Life” og efter en længere pause, så havde vi igen fornøjelsen af Elmo’s stemme, da han i 2014 gjorde comeback med sangen “She’s the One”.

De sidste par år har den nu 28-årige singer-songwriter med stor succes turneret rundt i landet og spillet sine sange, blandt andet som ambassadør for ADHD Foreningen. “Siden 2013 har jeg skrevet  sange på dansk, inspirerede af mit ret så gennemprøvede liv. Det er blevet til over tredive af slagsen”, fortæller Elmo på Boomerang.dk.

I foråret 2015 tog Elmo initiativet til at gå fra solo- og duokoncerterne (med korpigen Emma) til at spille med fuldt band. Via sin gamle bassist fra Grand Prix’et fik han kontakt til sin nye bassist Casper Bak Poulsen og 2 måneder senere stod Elmo sammen 6 andre musikere i et studie i Bagsværd og indspillede grundspor til 3 af Elmo’s sange.

“Min begejstring og dedikation til projektet løb dog af med mig, og inden jeg fik set mig om, havde jeg postet 20.000 kr. (som jeg havde lovet fruen at købe bil for) i studietid og videoproduktion”, siger Elmo, der i øjeblikket står med fem grundspor, som gerne skal blivet til 11.

Krammer, album, intimkoncert eller fest?

I denne uge præsenterede Elmo så sit nye Crowdfunding project via hjemmesiden  www.booomerang.dk. “Jeg har besluttet at starte denne crowdfunding for at se, om I derude synes projektet fortjener at fortsætte, og om musikken overhovedet er noget, I orker at lytte på”, fortæller Elmo om projektet, der har til formål at samle 30.000. “For det beløb kan vi komme RIGTIG langt med vores pladeprojekt. Når vi endnu længere op skal der investeres i promotion, plakater, og endnu en video”.

I skrivende stund er status, at der er indsamlet 11.23 % af målet, hvilket udgør 3.370,00 kr og der er 62 dage tilbage af projektets indsamlingsperiode. “Jeg håber inderligt, at jeg har fanget din interesse, og at du har lyst til at støtte projektet. Jeg og bandet vil være jer evigt taknemmelige for enhver støtte, og giver derfor lidt tilbage for støttekronerne” siger Elmo.

Måden, hvorpå du kan støtte Danni Elmo, er at donere et beløb på siden  www.booomerang.dk. Du er ikke blot med til at gøre Elmo og bandets drømme til virkelighed, du bliver også belønnet. Der er både, krammere, album, videoer, intimkoncerter og festkoncerter på højkant. Du kan se beløbene herunder og læse meget mere på linket.

  • Intet incitament tak, bare funding! (Du skal donere minimum 20.00 kr.)
  • God Karma & Krammere (Du skal donere fra 50.00 kr. til 199.00 kr.)
  • Bingo! Fuld plade! (Du skal donere fra 200.00 kr. til 499.00 kr.)
  • Video (Du skal donere fra 500.00 kr. til 999.00 kr.)
  • Video, video (Du skal donere fra 1000.00 kr. til 1499.00 kr.)
  • Video, video, snigpremiere (Du skal donere fra 1500.00 kr. til 4999.00 kr.)
  • Intimkoncert!!! (Du skal donere fra 5000.00 kr. til 9999.00 kr.)
  • FÆÆÆÆST! (Du skal donere mindst 10000.00 kr.)

Hvis målet, mod forventetning ikke nåes, så refunderes de indsamlede penge via hjemmesiden. “Så du kan kun vinde ved at støtte. Enten får du en masse skøn musik, måske en fed koncert, eller også får du dine penge retur”, slutter Elmo af.

https://youtu.be/h-wKXOldQXQ?list=PLkE8JG43UlLWSXWmhjjkLojWPR1bOYB4g

 

Bag projektet:

Danni Elmo (Vokal/Guitar/Tekster)

Dennis Flacheberg ( Guitar/Kor)

Casper Bak Poulsen (Bas/Kor)

Kristian Djernes (Trommer)

Emma Sommer (Kor)

 

Følg Danni Elmo på Facebook og læs alt om Crowdfunding projektet her.

 

Fra arkivet: