Svensk medie: De deltager i Melodifestivalen 2016

Det svenske medie Aftenbladet har år efter år afsløret deltagerne i Melodifestivalen, før den officielle præsentation kom fra SVT. I år er de igen på færde og kan allerede nu afsløre 5 artister, der ifølge deres deres kilder er sikre MF-deltagere i 2016. Dertil kommer en lang række navne, som ifølge kilder i musikindustrien afventer svar fra SVT.

Samir og Viktor tilbage i Melodifestivalen 2016

Ifølge flere uafhængige kilder, så vender Samir og Viktor næste år tilbage til Melodifestivalen med en sang skrevet af legendariske Frederik Kempe. Duoen består af Samir, kendt fra Paradise Hotel, og Viktor som er mode blogger. De stod i sommeren 2014 bag landeplagen “Succes”, som de lavede i forbindelse med salget af deres specielle t-shirts. I årets Melodifestivalen nåede de finalen med sangen “Groupie”.
Fredrik Kempe har skrevet mere end 20 sange til Melodifestivalen og allerede vundet konkurrencen 4 gange som sangskriver: med sangene ”Hero” (Charlotte Perrelli), ”La Voix” (Malena Ernman), ”Popular” (Eric Saade) og ”Undo” (Sanna Nielsen).

Advertisement

Sangerinden, som i 2014, var 2 points fra at snuppe sejren fra netop Sanna Nielsen, er ifølge Aftonbladet tilbage for revanche i 2016. Hun hedder Ace Wilder og havde et stort hit med runner-up-hittet “Busy doin’ nothin'”.

Et andet velkendt navn er Oscar Zia, som i 2013 sammen med Loulou Lamotte og Behrang Miri deltog med “Jalla Dansa Sawa”. Sidste år var han tilbage i konkurrencen som solist med sangen “Yes we can”.

Listen tæller også vinderen af Idol 2014 Lisa Ajax og trioen SMAJL, som i år stod bag hittet “Goosebumps”.

I slutningen af ​​september valgte en jury halvdelen af de sange, der vil konkurrere i 2016. Den anden halvdel vælger Melodifestivalens redaktion under ledelse af popgeneralen Christer Björkman. I musikbranchen tales der ifølge Aftonbladet om flere etablerede navn, der endnu ikke har fået et endeligt svar fra SVT . Blandt disse er flere tidligere deltagere, herunder Sean Banan, Isa, David Lindgren, Panetoz, Timoteij, Ammotrack og Dollystyle. Du kan se den komplette liste nederst i artiklen.

Årets vinder og manden, som bragte Eurovision Song Contest tilbage til Sverige, Måns Zelmerlöv har til svensk P4 afsløret, at han sammen med Thomas G.son har indsendt en sang til næste års konkurrence.

Jag och G:son har skickat in en låt ihop till årets festival. Men inte med mig som artist. Så jag får åtminstone gå dit och fika, säger han till P4.

 

Sikre MF-2016 deltagere ifølge Nöjesbladet’s kilder:

Samir & Viktor
SMAJL
Oscar Zia
Ace Wilder
Lisa Ajax

Afventer besked fra SVT (ifølge kilder i den svenske musikindustri)
Isa Tengblad
Pernilla Andersson
Ola Svensson
Badpojken
Sean Banan
Mariette Hansson
Rickard Söderberg
Panetoz
Molly Pettersson Hammar
Anders Fernette
David Lindgren
Timoteij
Hilda Stenmalm
Mollie Lindén
Gabriel Alares
Dinah Nah
Dolly Style
Simon Peyron
Ammotrack

Kilde: Aftonbladet