News Ticker

Italien: San Remo 2’eren Francesca Michielin til Stockholm

  Francesca Michielin skal repræsentere Italien i Stockholm

  Lørdag aften vandt Stadio San Remo Campioni-konkurrencen med sangen ‘Un giorno mi dirai’ og blev derfor tilbudt at deltage i Eurovision i Stockholm. Det tilbud afslog gruppen imidlertid på grund af en forestående turné. Herefter har RAI i stedet valgt 2’eren i konkurrencen Francesca, som accepterede udfordringen og således skal forsvare de italienske farver til maj. Francesca deltog med sangen ‘Nessun grado di separazione’, men det er endnu ikke afgjort, hvorvidt dette bliver Italiens bidrag.

   

  Francesca Michielin blev kendt i Italien, efter hun vandt den 5. udgave af italiensk x Factor. Hun har indtil videre udgivet 2 albums og en række singler, hvoraf flere har opnået platin og en enkelt guld.

  Fra arkivet

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »