News Ticker

Bosnien Hercegovina: Hør bidraget ‘Ljubav Je’

  Dalal Midhat Talakić, Deen og Ana Rucner repræsenterer Bosnien

  Allerede sidste år offentliggjorde den bosniske tv-station BRHT detaljer omkring deres artist til Stockholm. Dalal Midhat Talakić, Fuad Backović-Deen og Ana Rucner  skal repræsentere Bosnien i året for deres comeback, efter 3 års fravær. Bosnien, som historisk set har været blandt danskernes favoritlande i Eurovision, har ikke deltaget siden 2012, hvor Maya Sar sang ‘Korake ti znam’ i Baku.

  Her til aften blev Bosniens bidrag afsløret. Titlen bliver “Ljubav Je” og bag sangen står Dalal, Deen, Ana Rucner, Almir Ajanovic og Jasmin Fazlic Jala. Se video herunder:

  Fuad Backović-Deen, bedre kendt som Deen har allerede repræsenteret Bosnien én gang. I 2004 opnåede han en 9. plads i finalen med dance-bidraget “In the disco”. Dalal Midhat Talakić er en bosnisk komponist, multi-instrumentalist og sanger, som bl.a. har markeret sig som en del af  R&B duoen Erato, mens Ana Rucner er en kendt cellist fra Kroatien.

   

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »